Tegelwerken

Tegels zijn een van de meest kwalitatieve en veelzijdige bouwmaterialen op de markt, zeker wanneer u deze door een professionele tegelzetter laat plaatsen. U kan tegels dan ook voor nagenoeg iedere binnen- en buitenruimte van uw woning gebruiken. Met onze jarenlange ervaring in tegelwerken in de provincie Antwerpen brengen wij uw tegelwensen tot leven.

Voordelen van muur- en wandtegels

Twee van de meest bekende en meest gebruikte soorten tegels zijn muur- en wandtegels. Dit is niet verwonderlijk, aangezien er tal van factoren zijn die van muur- en wandtegels een goede keuze maken:

  • Tijdloos alternatief: muur- en wandtegels zijn stevig, duurzaam, krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Hierdoor kunnen deze tegels mits een goede plaatsing en een goed onderhoud jarenlang meegaan.
  • Ideaal voor vochtige(re) ruimtes: één van de andere voordelen van muur- en wandtegels is dat deze ook uiterst vochtbestendig zijn. Daarom zijn muur- en wandtegels de ideale oplossing voor vochtige(re) ruimtes zoals de badkamer, de keuken en het toilet.
  • Decoratief karakter: verder hebben wand- en muurtegels ook een uitgebreid decoratief karakter. Moderne wand- en muurtegels zijn namelijk verkrijgbaar in alle kleuren, designs, afmetingen en vormen. Hierdoor kan u uw ideale betegeling zelf samenstellen. Een volledige of gedeeltelijke betegeling? Een muur/wand met “leven” en reliëf of een strak geheel? Wat u kan visualiseren, kunnen wij realiseren.
  • Eindeloze toepassingen: Tenslotte zijn muur- en wandtegels ook verkrijgbaar in tal van verschillende materialen en uitvoeringen. Dit maakt dat u op vlak van muur- en wandtegels bijna eindeloze toepassingen hebt voor zowel de binnen- als buitenruimtes van uw woning.

Professionele tegelzetter en tegelplaatser

De kwaliteit en uitstraling van uw tegels komen pas volledig tot hun recht als iedere tegel correct is geplaatst door een professionele tegelzetter. Daarom zorgen we bij Wim Loomans voor een kwalitatieve betegeling van A tot Z. Wij treffen de nodige voorbereidingen, verwijderen (indien nodig) uw oude tegels, maken het te-betegelen oppervlak opnieuw gereed en plaatsen uw tegels met een uiterste zorg en precisie. Zo realiseren wij uw droombetegeling, stap per stap, tegel per tegel.

Tegelwerken regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een tegelzetter/tegelplaatser in regio Antwerpen? Wij zijn een bedrijf uit Malle (Antwerpen) met meer dan 10 jaar ervaring in tegelwerken en zijn voornamelijk actief binnen onze eigen provincie. Onze professionele tegelzetters leggen en plaatsen alle soorten tegels op alle soorten oppervlakken, van vloer-, terras- en oprit-betegeling tot algemene wand- en muurbetegeling.

Ruim aanbod tegelwerken & mogelijkheden

Welke tegelwerken u ook voor ogen hebt, wij kunnen u gegarandeerd helpen. Wij bieden een ruim aanbod aan tegelwerken en ontfermen ons graag over uw project. Onze mogelijkheden voor tegelwerken binnenshuis en buitenshuis zijn nagenoeg oneindig:

Tegels plaatsen prijs

De kosten om tegels te laten plaatsen hangt af van verschillende factoren. Zo speelt ten eerste de grootte van de oppervlakte waar de tegels geplaatst moeten worden een rol. Vaak geldt de logische regel hoe groter de oppervlakte hoe duurder. Natuurlijk wordt de prijs van een tegelzetter niet enkel en alleen bepaald door de oppervlakte maar zijn de soort tegels, het legverband van de tegels en hoelang het duurt om deze te plaatsen ook een belangrijke factor bij het bepalen van een correcte prijs. Benieuwd naar de prijs om uw tegels te laten plaatsen door een professionele tegelzetter? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Tegels laten plaatsen?

Wilt u graag uw tegels laten plaatsen door een ervaren professional? Of wilt u eerst een richtprijs ontvangen voor het plaatsen van uw tegels? Vraag gratis een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie.