Tegelwerken

Als wij ‘tegels’ zeggen, denkt u waarschijnlijk aan verschillende plaatsen en ruimtes: de badkamer, de keuken, het toilet, etc.. Een logische reactie, want er is bijna geen enkele ruimte die u niet met tegels kan visualiseren.

Maar bij Wim Loomans gaan we verder dan visualiseren. Want wat u met tegels kan visualiseren, kunnen wij voor u realiseren. Met onze jarenlange ervaring in tegelwerken brengen wij uw tegelwensen tot leven en zorgen wij voor de ideale betegeling van al uw binnen- en buitenruimtes.

Voordelen van muur- en wandtegels

Tegels zijn een van de meest veelzijdige en veelgebruikte bouwmaterialen. Dat geldt ook als het op de aankleding van muren- en wanden aankomt. Dit is niet verwonderlijk, aangezien er tal van factoren zijn die van muur- en wandtegels een goede keuze maken:

  • Tijdloos alternatief: muur- en wandtegels zijn stevig, duurzaam, krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Hierdoor kunnen deze tegels mits een goede plaatsing en een goed onderhoud jarenlang meegaan.
  • Ideaal voor vochtige(re) ruimtes: één van de andere voordelen van muur- en wandtegels is dat deze ook uiterst vochtbestendig zijn. Daarom zijn muur- en wandtegels de ideale oplossing voor vochtige(re) ruimtes zoals de badkamer, de keuken en het toilet.
  • Decoratief karakter: verder hebben wand- en muurtegels ook een uitgebreid decoratief karakter. Moderne wand- en muurtegels zijn namelijk verkrijgbaar in alle kleuren, designs, afmetingen en vormen. Hierdoor kan u uw ideale betegeling zelf samenstellen. Een volledige of gedeeltelijke betegeling? Een muur/wand met “leven” en reliëf of een strak geheel? Wat u kan visualiseren, kunnen wij realiseren.
  • Eindeloze toepassingen: Tenslotte zijn muur- en wandtegels ook verkrijgbaar in tal van verschillende materialen en uitvoeringen. Dit maakt dat u op vlak van muur- en wandtegels bijna eindeloze toepassingen hebt voor zowel de binnen- als buitenruimtes van uw woning.

Wandtegels voor uw badkamer

De ruimte waar wandtegels veruit het meeste worden gebruikt, is de badkamer. De vochtbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid van wandtegels maken dan ook de perfecte badkamerbetegeling. Daarnaast kan u met de mogelijkheden van vandaag voor badkamertegels ook een mooie uitstraling en luxueuze afwerking aan uw badkamer geven.

Plaatsing van traptegels

Zoals we eerder al vermeldden, zijn tegels een van de meest veelzijdige en veelgebruikte bouwmaterialen. Vloer-, muur- en wandtegels zijn dan ook maar een deel van het grote tegelaanbod.

Een voorbeeld van andere populaire tegels die wij zelf vaak plaatsen zijn traptegels. Hiermee kan u een duurzame en stijlvolle trap plaatsen die een echte blikvanger in uw woning of gebouw kan vormen. Tevens zijn veel traptegels ook beschikbaar in dezelfde materialen als vloertegels. Zo kan u ook dezelfde soort tegels gebruiken voor uw vloer en trap en een mooie doorlopende afwerking creëren.

Plaatsing van buitentegels

Ook voor alle soorten buitenbetegeling bent u bij Wim Loomans aan het juiste adres. Wilt u graag uw gevel of buitenmuren betegelen? Of uw oprit en terras met tegels aanleggen? Dan helpen wij u graag met een mooie betegeling of aankleding. Zo kunnen we uw woning en buitenruimtes (nog meer) opwaarderen.

Uw professionele tegelzetter

De kwaliteit en uitstraling van uw tegels komen pas volledig tot hun recht als iedere tegel correct is geplaatst. Daarom zorgen we bij Wim Loomans voor een kwalitatieve betegeling van A tot Z. Wij treffen de nodige voorbereidingen, verwijderen (indien nodig) uw oude tegels, maken het te-betegelen oppervlak opnieuw gereed en plaatsen uw tegels met een uiterste zorg en precisie. Zo realiseren wij uw droombetegeling, stap per stap, tegel per tegel.

Tegels laten plaatsen?

Wilt u graag uw tegels laten plaatsen door een ervaren professional? Vraag gratis een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie.