Tegelwerken

Wandtegels worden vooral geplaatst in vochtige ruimtes, zoals badkamers en douches, maar ook voor toiletten en keukens wordt vaak gekozen voor wandtegels. Met wandtegels kunt u een volledige muur bekleden, maar u kunt ook een contrast creëren door een muur gedeeltelijk met tegels te bezetten. Wandtegels zijn niet enkel gemakkelijk te onderhouden, ze zijn bovendien zeer decoratief. Doordat tegels bijna in alle kleuren en maten verkrijgbaar zijn, kunt u uw badkamer, douche, toilet of keuken de uitstraling geven die u wenst.

Onze werkwijze

Offerte

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakend gesprek. Aan de hand van uw plan of doorgestuurde afmetingen bezorgen wij u snel een correcte prijsofferte. Indien nodig komen wij ter plaatse voor een werfbezoek om de juiste afmetingen op te nemen.

Uitvoering

Door de zelfwerkend patroon en eigen opvolging van de werken staan we garant voor een correcte planning en perfecte afwerking. We werken volgens de regels van de kunst, met aandacht voor elk detail. Het maken van goede afspraken en deze ook te allen tijde naleven is voor ons een belangrijk aspect.