Terrassen

Naast de afwerking van uw woning binnenshuis, kunt u ervoor kiezen om ook de buitenkant door een vakman te laten aanpakken. Zo kunt u uw oprit, terras, tuinpaden of bestrating rond uw zwembad laten aanleggen.

Voor een terrasvloer hebt u keuze uit keramische tegels, betontegels of natuursteen. Keramische tegels zijn kleurvast en worden niet aangetast door vocht of licht en vragen hierdoor dan ook geen speciaal onderhoud. Hou er wel rekening mee dat je een vorstvrije tegel kiest.

Betontegels zijn vorstvrij en zorgen door hun gewicht voor een stabiele terrasvloer. De sterkte van deze tegels maakt ze ook perfect bruikbaar voor tuinpaden en opritten. Daarnaast zijn er nog natuursteentegels voor terrassen. Sommige natuurstenen kunnen wel glad zijn bij regenweer of vorst. Neem gerust contact op met een van onze leveranciers voor advies op maat.

Onze werkwijze

Offerte

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakend gesprek. Aan de hand van uw plan of doorgestuurde afmetingen bezorgen wij u snel een correcte prijsofferte. Indien nodig komen wij ter plaatse voor een werfbezoek om de juiste afmetingen op te nemen.

Uitvoering

Door de zelfwerkend patroon en eigen opvolging van de werken staan we garant voor een correcte planning en perfecte afwerking. We werken volgens de regels van de kunst, met aandacht voor elk detail. Het maken van goede afspraken en deze ook te allen tijde naleven is voor ons een belangrijk aspect.