Cementbezettingen

Cementbezetting heeft een aanzienlijk grotere weerstand tegen vocht dan een gipsgebonden pleister. Daarom wordt in extra vochtige ruimtes zoals een badkamer of douchecel geopteerd voor een cementgebonden pleister als ondergrond voor betegeling. Indien u dat wil, zorgen wij niet enkel voor de plaatsing van de wandtegels, maar ook voor de cementbezetting. Een cementbezetting is echter nooit volledig waterdicht. Daarom werken wij iedere douche af met een afdichtingsmat van Kerdi.

Onze werkwijze

Offerte

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakend gesprek. Aan de hand van uw plan of doorgestuurde afmetingen bezorgen wij u snel een correcte prijsofferte. Indien nodig komen wij ter plaatse voor een werfbezoek om de juiste afmetingen op te nemen.

Uitvoering

Door de zelfwerkend patroon en eigen opvolging van de werken staan we garant voor een correcte planning en perfecte afwerking. We werken volgens de regels van de kunst, met aandacht voor elk detail. Het maken van goede afspraken en deze ook te allen tijde naleven is voor ons een belangrijk aspect.