Vensterbanken & gevelplinten in blauwe steen

Een woning is niet compleet zonder de juiste vensterbanken en eventuele gevelplinten. Deze zorgen voor een propere afwerking en kunnen uw woning de uitstraling geven die u zoekt.

Wij kunnen u helpen de ideale afwerking en uitstraling te realiseren. Met onze vensterbanken en gevelplinten in blauwe steen geven we uw woning nét dat beetje meer. Wij komen alles grondig opmeten en zorgen samen met een natuursteenspecialist voor maatwerk en een kwalitatieve plaatsing op het venstertablet.

Vensterbanken en -tabletten in blauwe steen

Blauwe steen is al jaar en dag een van de populairste materialen voor vensterbanken. De redenen hiervoor zijn niet ver te zoeken, aangezien blauwe steen zowel op praktisch als esthetisch vak tal van voordelen heeft.

Zo is blauwe steen in de eerste plaats een sterk en stevig materiaal. Dit – in combinatie met een hoge vocht- en hittebestendigheid – maakt blauwe steen goed bestand tegen alle weersomstandigheden en temperatuurverschillen. Hierdoor loopt u geen risico dat uw venstertabletten na verloop van tijd scheuren, barsten of afbrokkelen. Daarnaast is blauwe steen met de juiste producten ook gemakkelijk te onderhouden.

Verder vinkt blauwe steen ook op esthetisch vlak alle vakken af. Door de mogelijkheden in uitvoeringen past blauwe steen bij alle woon- en bouwstijlen, van klassiek en landelijk tot eigentijds en modern. Daarnaast is blauwe steen ook een elegant en karaktervol gesteente met vaak natuurlijke kleurschakeringen. Deze geven uw vensterbanken – en uw woning –  een levendigere en luxueuzere uitstraling. Tenslotte kan blauwe steen ook op verschillende manieren worden bewerkt voor een oppervlak met meer textuur of een gladde en strakkere afwerking.

Gevelplinten in blauwe steen

Als het op gevelplinten aankomt, kan u met blauwe steen op dezelfde voordelen als bij vensterbanken rekenen én meer. Zo biedt een gevelplint in blauwe steen uw gevel een natuurlijke bescherming tegen stoten, spatten en opstijgend vocht. Het vochtbestendige karakter van blauwe steen maakt gevelplinten namelijk ook niet poreus, waardoor deze geen vocht opnemen en het vocht zo niet in uw gevel kan kruipen.

Daarnaast hebben gevelplinten – net zoals vensterbanken – ook een sterk esthetische functie. Zo past blauwe steen door de mogelijkheden in uitvoeringen en kleuren ook bij alle soorten gevelstenen en -bekledingen. Hierdoor kan u met gevelplinten een unieke combinatie voor uw gevel creëren.

Onze werkwijze voor uw vensterbanken op maat

  • Wij komen uw vensterbanken en/of gevelplinten exact opmeten. Dit doen wij alleen of in samenwerking met onze natuursteenspecialist/-partner.
  • Indien wij alleen de opmeting komen doen, bezorgen wij de exacte afmetingen aan onze partner.
  • Zodra onze partner uw vensterbanken en/of gevelplinten op maat heeft gemaakt, komen wij deze zo snel mogelijk en met de uiterste zorgvuldigheid plaatsen.
  • Ten slotte zorgen wij voor een propere afwerking van uw vensterbanken en/of gevelplinten en controleren wij grondig op zaken als barsten, scheuren, hechting en koudebruggen (bij vensterbanken).

Vensterbanken en/of gevelplinten in blauwe steen op maat laten maken én plaatsen?

Wilt u graag vensterbanken en/of gevelplinten in blauwe steen op maat laten maken en plaatsen? Wij nemen het volledige proces van opmeting tot plaatsing in handen en zorgen voor kwaliteitsvol maatwerk. Vraag gratis een offerte aan. 

Wilt u graag meer informatie over het laten plaatsen van vensterbanken en gevelplinten op maat? Contacteer ons vrijblijvend. Wij helpen u graag verder!