Vloerwerken

De vloer van uw woning vormt – letterlijk en figuurlijk – de basis voor de rest van uw interieur. Daarom is het niet enkel belangrijk om een kwalitatieve vloer te kiezen, maar ook om deze zo goed mogelijk te plaatsen/leggen.

Bij Wim Loomans kunnen we u hierbij helpen. Wij specialiseren in alle soorten vloerwerken en tegelvoeren. Wij verzorgen alle voorbereidende werken en garanderen een professionele plaatsing en afwerking. Welke tegelvloer u ook kiest, wij geven u en uw woning een mooi en sterk geheel.

Voordelen van een tegelvloer

Tegelvloeren winnen alsmaar meer aan populariteit, en met goede reden. Een tegelvloer heeft namelijk tal van voordelen voor uw woning én voor uzelf:

  • Uiterst praktisch: een tegelvloer is slijtvast, duurzaam, hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. Dit maakt tegelvloeren tot één van de meest praktische vloeren op de markt. Een goedgelegde en goedonderhouden tegelvloer kan dan ook een leven lang mee gaan.
  • Combinatie met vloerverwarming: verder zijn tegelvloeren uitermate geschikt om te combineren met een vloerverwarming. Tegelvloeren nemen gemakkelijk warmte op en geven deze ook langzaam weer af. Zo wordt de warmte beter over de ruimte verdeeld. Voor de aanleg van uw vloerverwarming kan u tevens ook bij ons terecht.
  • Eindeloze mogelijkheden: wie denkt dat tegelvloeren saai en koud zijn, denkt verkeerd. Met de moderne mogelijkheden voor tegelvloeren kan u eindeloos combineren met kleuren, designs, afmetingen en vormen. Moet uw vloer een blikvanger zijn? Een subtiele maar sterke basis? Of bent u eerder op zoek naar een hout-look? Met de tegelmogelijkheden van vandaag vindt u gegarandeerd de vloer die u zoekt.

Uw professionele vloerder

Wij verzorgen de plaatsing van uw tegelvoer van A tot Z en ontfermen ons over alle nodige voorbereidingswerken (uitbraak bestaande vloer, chapewerk, vloerverwarming, vloerisolatie, etc.). Al onze vloerders zijn ervaren en opgeleide vakmannen die exact weten hoe ze met uw gekozen vloertegels uw droomvloer kunnen realiseren.

Indien gewenst kan u ook op ons beroepen voor de volledige aanleg van uw terrastegels.

Vloerder in onderaanneming

Bij Wim Loomans werken wij ook regelmatig in onderaanneming. Dus bent u op zoek naar een partner voor uw tegelvoeren en vloerwerken? Contacteer ons vrijblijvend om uw project met ons te bespreken.

Integratie van matkaders en andere vloerelementen

Tegelvloeren bevatten vaak ook andere vloerelementen. Daarom kan u ook op ons beroepen voor de plaatsing van matkaders (incl. vloermatten) en andere vloerelementen zoals deurstoppen, deurrails, vloerstopcontacten, etc..

Tegelvloer laten plaatsen?

Wilt u graag uw tegelvoer laten plaatsen door een ervaren professional? Vraag gratis een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie. Wil je eerst weten hoe onze voorgaande projecten eruit zagen? Ga dan zeker eerst een kijkje nemen bij onze realisaties.