Vloerwerken

De vloer van uw woning vormt – letterlijk en figuurlijk – de basis voor de rest van uw interieur. Daarom is het niet enkel belangrijk om een kwalitatieve vloer te kiezen, maar ook om deze nieuwe vloer zo goed mogelijk aan te leggen of te laten leggen door onze vloerders.

Bij Wim Loomans kunnen we u hierbij helpen. Wij specialiseren in alle soorten vloerwerken en tegelvoeren en garanderen een professionele plaatsing en afwerking. Welke tegelvloer u ook kiest, wij geven u en uw woning een mooi en sterk geheel.

Voordelen van een tegelvloer

Tegelvloeren winnen alsmaar meer aan populariteit, en met goede reden. Een tegelvloer heeft namelijk tal van voordelen voor uw woning én voor uzelf:

  • Uiterst praktisch: een tegelvloer is slijtvast, duurzaam, hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. Dit maakt tegelvloeren tot één van de meest sterke en praktische vloeren op de markt. Een goedgelegde en goedonderhouden tegelvloer kan dan ook een leven lang mee gaan.
  • Combinatie met vloerverwarming: verder zijn tegelvloeren uitermate geschikt om te combineren met een vloerverwarming. Tegelvloeren nemen namelijk gemakkelijk warmte op en geven deze ook langzaam weer af. Zo wordt de warmte beter over de ruimtes van uw woning verdeeld. Voor de aanleg van uw vloerverwarming kan u tevens ook bij ons terecht.
  • Eindeloze mogelijkheden: wie denkt dat tegelvloeren saai en koud zijn, denkt verkeerd. Met de moderne mogelijkheden voor tegelvloeren kan u eindeloos combineren met kleuren, designs, afmetingen en vormen. Moet uw vloer een blikvanger zijn? Een subtiele maar sterke basis? Of bent u eerder op zoek naar een hout-look? Met de tegelmogelijkheden van vandaag vindt u gegarandeerd de vloer die u zoekt.

Professionele vloerder regio Antwerpen

Op zoek naar een professionele vloerder in regio Antwerpen? Wij zijn een bedrijf uit Malle met meer dan 10 jaar ervaring in alle soorten vloerwerken. Al onze vloerders zijn opgeleide en ervaren vakmannen die dagelijks kwaliteitsvolle vloeren aanleggen voor tevreden klanten. Meer weten over onze mogelijkheden? Contacteer ons vrijblijvend om uw project met ons te bespreken.

Indien gewenst kan u ook op ons beroepen voor de volledige aanleg van uw terrastegels.

Nieuwe tegelvloeren en vloerrenovaties

Wilt u graag een tegelvloer leggen in uw nieuwe woning? Of wilt u een renovatie van de vloer van uw huidige woning? Onze vloerders verzorgen de plaatsing van uw tegelvoer van A tot Z en ontfermen ons over alle nodige voorbereidingswerken (uitbraak bestaande vloer, chapewerk, vloerverwarming, vloerisolatie, etc.).

Vloerder in onderaanneming

Bij Wim Loomans werken wij ook regelmatig in onderaanneming. Dus bent u op zoek naar een partner voor uw tegelvoeren en vloerwerken? Bij Wim Loomans helpen we u met alles wat met het vloerwerken en vloertegels te maken heeft.

Matkaders en deurmatten op maat

Een matkader met deurmat is een meerwaarde voor iedere tegelvloer. Indien gewenst voorzien wij uw nieuwe tegelvloer meteen van een deurmatkader, inclusief een deurmat op maat. Wilt u graag een deurmatkader voor een voordeurmat op maat in uw bestaande vloer plaatsen? Ook dan kan u op ons rekenen.

Andere vloerelementen

Naast deurmatkaders en deurmatten op maat kan u ook op ons beroepen voor de plaatsing van andere vloerelementen zoals deurstoppen, deurrails, vloerstopcontacten, etc..

Tegelvloer laten plaatsen?

Wilt u graag uw tegelvoer laten plaatsen door een ervaren professional? Vraag gratis een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie. Wil je eerst weten hoe onze voorgaande projecten eruit zagen? Ga dan zeker eerst een kijkje nemen bij onze realisaties.