Vloerwerken

Een tegelvloer is slijtvast, duurzaam, hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. Een tegelvloer is tevens uitermate geschikt voor vloerverwarming: tegels nemen warmte gemakkelijk op en geven deze langzaam weer af. De combinatiemogelijkheden van tegels in kleur, design, afmeting en vorm zijn eindeloos. Wij plaatsen alle vormen en formaten van tegels, gaande van klassieke tegels tot natuursteen. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor het uitbreken van de bestaande vloer bij verbouwingen. Daarnaast kunt u ook beroep op ons doen voor de opmeting, levering en plaatsing van matkaders en bijhorende matten op maat.

Onze werkwijze

Offerte

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakend gesprek. Aan de hand van uw plan of doorgestuurde afmetingen bezorgen wij u snel een correcte prijsofferte. Indien nodig komen wij ter plaatse voor een werfbezoek om de juiste afmetingen op te nemen.

Uitvoering

Door de zelfwerkend patroon en eigen opvolging van de werken staan we garant voor een correcte planning en perfecte afwerking. We werken volgens de regels van de kunst, met aandacht voor elk detail. Het maken van goede afspraken en deze ook te allen tijde naleven is voor ons een belangrijk aspect.