Over Wim Loomans

Wim Loomans bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2012 werd opgestart door Wim Loomans. Wim is reeds lang in de bouwsector actief en stelt zijn jarenlange ervaring, professionele aanpak en nauwkeurige werkwijze graag tot uw beschikking.

Wij werken rechtstreeks voor particulieren, maar ook in onderaanneming voor aannemers en architecten. Naast particulieren werken we ook voor scholen, winkels, bedrijven, enz. Wij zijn gevestigd in Westmalle en werken dus meestal in de provincie Antwerpen. Sommige van onze realisaties kunt u echter ook daarbuiten vinden.

Als u op zoek bent naar een professionele vloerder/tegelzetter met een passie voor zijn beroep, en die bovendien de beste materialen en technieken gebruikt, dan moet u ons zeker contacteren.

Onze werkwijze

Offerte

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakend gesprek. Aan de hand van uw plan of doorgestuurde afmetingen bezorgen wij u snel een correcte prijsofferte. Indien nodig komen wij ter plaatse voor een werfbezoek om de juiste afmetingen op te nemen.

Uitvoering

Door de zelfwerkend patroon en eigen opvolging van de werken staan we garant voor een correcte planning en perfecte afwerking. We werken volgens de regels van de kunst, met aandacht voor elk detail. Het maken van goede afspraken en deze ook te allen tijde naleven is voor ons een belangrijk aspect.